web_researchHerkent u het probleem dat uw marketingcampagne niet het gewenste resultaat oplevert omdat klantgegevens niet volledig of onjuist zijn?
En welk voordeel u zou kunnen behalen als u over alle prijzen van producten en/of productcodes zou beschikken om hiermee uw positie te versterken?

Het zijn zo maar twee voorbeelden die direct van invloed zijn op de marktpositievan uw bedrijf.

De oplossing ligt binnen handbereik. Bij DocDigit bent u hiervoor aan het juiste adres.

Opschonen en verrijken klantenbestand

DocDigit zorgt er voor dat essentiële informatie door middel van uitgebreid web research aan uw database wordt toegevoegd. Bij een marketingcampagne is het van belang dat u over alle relevante informatie kunt beschikken om tot succes te komen. In de praktijk constateren we te vaak dat gegevens verouderd zijn en personen niet meer werkzaam zijn of een andere functie hebben gekregen. De commerciële boodschap mist hierdoor volledig haar doel. Het resultaat is dat het veel tijd en geld heeft gekost en niets heeft opgeleverd. DocDigit helpt u om dit te voorkomen. Wij zorgen niet alleen voor het verzamelen van klantinformatie maar ook voor het up- to-date houden ervan

Het werkt als volgt. U levert ons een bestand met bedrijven aan waarvoor u specifieke gegevens wilt ontvangen. Dit kunnen functietitels, namen van contactpersonen, e-mailadressen, telefoonnummers, gps-coördinaten etc. zijn. DocDigit behaalt hoge scoringsresultaten bij het verrijken van deze bestanden. Op deze wijze verkrijgt u een actuele database waardoor het resultaat van een campagne aanzienlijk zal verbeteren.

Product research

Het in kaart brengen van productgegevens en productprijzen in de markt waarbinnen u actief bent, kan u veel voordeel opleveren. Eigenlijk zou dit een continue activiteit van uw bedrijfsvoering moeten zijn. Helaas schiet dit er vaak bij in omdat er onvoldoende tijd voor is. In een prijsvechtersmarkt verliest u hierdoor marktaandeel. Consumenten vergelijken voortdurend aan te schaffen producten bij meerdere leveranciers. Veelal zal een order bij de goedkoopste leverancier geplaatst worden. Uiteraard zullen ook levertijden en service een rol spelen bij het aankoopgedrag. Dit geldt zeker zodra er sprake is van een gering prijsverschil. Ook deze informatie kan DocDigit voor u verzamelen. Het resultaat is dat u uw producten aantrekkelijker kunt aanbieden.

Onze werkwijze

Al onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid om uw opdrachten efficiënt en effectief uit te voeren. Zij beschikken over ultieme kennis en vaardigheden om de juiste informatie te vergaren. DocDigit biedt u de mogelijkheid om haar medewerkers op afstand (remote) en geautoriseerd op uw systeem te laten werken. Maar u kunt er ook voor kiezen uw bestanden via een beveiligde verbinding bij ons aan te leveren. Wij informeren u vooraf over het te verwachten resultaat, de doorlooptijd en de kosten zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Afspraak is afspraak.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Sales Support. Zie hiervoor de contactgegevens op onze website.