Met gepaste trots melden wij dat DocDigit het ISO 27001-2013 certificaat heeft verkregen. In de wereld van dataverwerking is dit een absolute must. Het beheerst en controleerbaar ontvangen, verwerken/bewerken, opslaan en afleveren van (vertrouwelijke) data en/of informatie, vereist een hoge mate van zorgvuldigheid. DocDigit garandeert haar opdrachtgevers op deze wijze dat alle gegevens waarvoor zij in opdracht een specifieke transactie moet uitvoeren, optimaal zijn beveiligd. Om dit mogelijk te maken heeft DocDigit alle noodzakelijke maatregelen getroffen om dataverlies op welke manier dan ook te kunnen voorkomen. Als betrouwbare business partner mag u van ons verwachten dat de beveiliging van al uw data bij DocDigit als topprioriteit wordt bestempeld. DocDigit voelt zich in dit kader verantwoordelijk voor zowel uw gegevens als die van uw klanten.ISO 27001 2013 Certified Logo

ISO 27001:2013 is de meest actuele standaard voor informatiebeveiliging. In 2013 (daarvoor versie 2005) is een nieuwe versie uitgekomen en tevens in het Nederlands vertaald. De structuur is volledig gewijzigd en komt nu overeen met de nieuw te verwachten ISO-9001, de ISO-14001 etc.

Deze internationale norm is van toepassing op alle typen organisaties, zowel profit- als non profit organisaties. De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfsrisico’s voor de organisatie.

De norm specificeert eisen voor de implementatie van beveiligingsmaatregelen die zijn aangepast aan de behoeften van afzonderlijke organisaties of delen daarvan. Het ISMS is ontworpen om de keuze van adequate en proportionele beveiligingsmaatregelen die de informatie beschermen en vertrouwen bieden aan belanghebbenden te waarborgen.

DocDigit is de serviceprovider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige dataverwerking. Interesse? Neem dan contact met ons op. De contactgegevens vindt u op deze website. Wij informeren u geheel vrijblijvend omtrent de mogelijkheden. Safety first !!